kinderclub oktober

Kinderclub ’t Vinkhuys

Woensdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur.

Kosten: € 12 per kind per jaar, incl. drinken en koekje. Of voor 1 keer: € 1.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Binnen ’t Vinkhuys worden al jarenlang diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Naast de kinderclub op woensdagmiddag en de kindervakantieactiviteiten (KVA) tijdens de schoolvakanties breidt MFC ’t Vinkhuys het programma uit met: Kinderclub +. In samenwerking met Buurt zes organiseert ’t Vinkhuys daarmaast nog een aantal kinderactiviteiten zoals een rommelmarkt en kerstfeest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van leuke activiteiten voor kinderen en ouders uit Vinkhuizen? Daarvoor is er de actuele activiteitenladder van WIJ Vinkhuizen Jeugdwerk, die kun je hier bekijken (sep-dec 2017)!

Bij binnenkomst zijn de kinderen vrij om te tekenen of schrijven in hun eigen boekje. Als alle kinderen er zijn gaan we werken aan de hand van het programma aanbod.

Kom gewoon langs op de woensdagmiddag vanaf 14.15 uur.

• Padma
• Guldar
• Nadia
• Ettie

Programma Kinderclub januari en februari 2018

Programma Kinderclub januari en februari 2018

Woensdag 10 januari

Woensdag 10 januari

De eerste kinderclub van het nieuwe jaar. We gaan lekker pannenkoeken eten.

Woensdag 17 januari

We gaan vandaag vrij knutselen met allemaal leuke spulletjes die we op club in de kast hebben liggen.

Woensdag 24 januari

Woensdag 24 januari

BINGO! Kom gezellig mee doen met de bingo, misschien win je een leuk prijsje.

Woensdag 31 januari

Woensdag 31 januari

Vogeltjes zijn dol op pinda’s. We gaan vandaag pindaslingers en pindakaas rolletjes maken voor in de tuin of op je balkon.

Woensdag 7 februari

Woensdag 7 februari

Op 14 februari is het Valentijnsdag. We gaan vandaag iets maken met dit als thema.

Woensdag 14 februari

We gaan vanmiddag naar de kinderboerderij.

Woensdag 21 februari

Woensdag 21 februari

Vandaag gaan we…..SLIJM MAKEN!!!

Van 24 februari t/m 4 maart 2018 is het voorjaarsvakantie

Er is dan geen kinderclub. Er zijn wel activiteiten bij de diverse organisaties. De kinderen krijgen hier een flyer van mee naar huis.

KVA – KinderVakantie-Activiteiten comité Vinkhuizen

In de basisschoolvakanties worden diverse activiteiten georganiseerd door het KVA comité Vinkhuizen bestaande uit: Buurtcentrum de Wende, MFC ‘t Vinkhuys, Speeltuin Vinkhuizen Zuid, de Vensterschool, Bslim, Stichting Sencerité, SKSG Kinderwerk/NSA/BSO. Het exacte programma wordt aangekondigd in “Op ‘t Vinkentouw” op www.vinkhuizen.nl, op deze website van ‘t Vinkhuys en op folders die in alle scholen en wijkaccommodaties verspreid worden.

Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
www.vinkhuys.nl
email: info@vinkhuys.nl
tel. 050-5770770

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Hoe kom je aan een Stadjerspas?

Stadjerspas voor minima en hun kinderen

Inwoners van de gemeente Groningen (‘Stadjers’) met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, krijgen met Stadjerspas.nl korting op diverse activiteiten en producten. Bijvoorbeeld bij lidmaatschap van een sport- of hobbyvereniging, museumbezoek, lidmaatschap van de bibliotheek en nog veel meer. Ook kun je gratis meedoen aan activiteiten in de vakanties van het jeugdteam, waar je anders voor moet betalen. Hiervoor krijgt je een pas (sleutelhanger). Een abonnement op de stadjerspas is gratis. Meer informatie: https://stadjerspas.nl

Wanneer je niet handig bent met computers

Je kunt hulp krijgen bij een STIP bij jouw in de buurt. In Vinkhuizen zit het STIP in de Vensterschool Siersteenlaan 480: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn ze open. Daar kunnen ze een e-mailadres voor u maken en helpen met het gebruik van Stadjerspas.nl.